Vi bygger dina drömmar!

Om oss

Vi kan stolt säga att vi är specialister på Byggnadssnickeri – Mur & Betong – Kakelugnar & Spisar, men givetvis kan vi så mycket mer.

Vi håller en jämn och hög standard på våra arbeten genom kunskap, kompetens och kvalitet. Vi hjälper våra kunder från grunden med idéer och tankar. Vill du som kund ha något speciellt så hjälper vi dig med det också, vare sig det är murarbeten, special snickeri eller snickeriarbeten.

Vi arbetar främst på Öland och Kalmar. För närvarande arbetar vi främst med privatpersoner men i framtiden även mot kommuner och företag.

Tveka inte att höra av er med era tankar och idéer på tel. 0739 71 55 98  eller 0485-565114

Vi har under de senaste åren växt lite hela tiden och har för närvarande fem anställda med kompetens inom byggnadsritning, snickeri, murning och plattsättning. Med vår breda kompetens kan vi hjälpa dig att förverkliga ditt projekt ända från planeringsstadiet till färdigställandet.

Många av våra arbeten har varit i hus med en speciell karaktär som kräver ett särskilt engagemang för att bevara en känsla eller få till det ”lilla extra” som gör huset unikt.

Titta i vårt bildgalleri för att se ett smakprov och bli inspirerad!