Vi bygger dina drömmar!

Kakelugnar som imponerar

Kakelugnen – den gamla värmekällan som allt mer kommer tillbaka. Det är nu fler och fler som efterfrågar och ser det vackra i en kakelugn. Inte enbart för att detta är en av de bästa värmekällorna utan också för att en kakelugn är något vacker att titta på. En kakelugn är en del av interiören som definitivt kan lyfta ett helt rum.

På Lactor är vi specialister på bland annat mureriarbeten och kakelugnar har varit en del av vårt jobb under många år. Våra kompetenta murare har under vår långa tid i branschen renoverat och byggt om många kakelugnar.

Har även du en kakelugn som du vill renovera? Eller vill du ha en helt ny? Oavsett vilket, kan våra murare hjälpa dig med detta. Med vår erfarenhet, många nöjda kunder och mycket bra referenser vågar vi påstå att du kommer att bli nöjd med vårt arbete.

Vi arbetar alltid utifrån kundens önskemål och behov och ser alltid till att du får just det som du vill ha. När du anlitar oss kan du känna dig säker och trygg på att du såväl får service som kvalitet rakt igenom hela processen från planeringsstadiet till färdig produkt.

Har du frågor om kakelugnar och på vilket sätt vi kan hjälpa dig med detta? Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att mura en kakelugn som lyfter ditt hem!