Vi bygger dina drömmar!

Nybyggnation med Lactor

Välkommen till oss på Lactor – ditt självklara val av byggmästare! Vi ser alltid till att ligga i framkant när det gäller nya och förbättrade metoder för ett effektivt och hållbart byggande – allt som du som kund behöver och vill ha när det gäller en nybyggnation.

Vår allra senaste satsning har varit satsningen på nyckelfärdiga hus som utförs i den så kallade SIP-tekniken. En teknik som är ganska ny i Sverige men som under en lång tid har använts i Nordamerika där en större del av nybyggnationer sker med hjälp av just den här tekniken.

En nybyggnation som denna ger dig som kund ett problemfritt och flexibelt boende. En nybyggnation är många gånger ett säkrare kort än ett gammalt objekt som kan behöva renoveras inom en snar framtid. Utöver denna fördel är det också flexibiliteten i denna teknik som många finner som ett stort plus. Placering av innerväggar, dörrar, fönster mm kan justeras allt efter dina specifika önskemål och behov.

Med detta kan vi nu alltså erbjuda våra kunder ett hållbart boende som samtidigt är energisnålt. Snabb leverans och ett mycket bra pris gör att detta är en nybyggnation som tilltalar de flesta.

Vill även duw ha en nybyggnation som ligger i framkant? Kontakta oss gärna för mer information!