Vi bygger dina drömmar!

Tillbyggnad utifrån din vision

Vill du ha mer utrymme men inte vill flytta? Ja, då är en tillbyggnad lösningen som gör att du får mer plats. En tillbyggnad kan göras på alla slags hus utan att karaktären på huset ändras.

Vi på Lactor har genom åren utfört många tillbyggnader, på såväl nyare hus som på äldre med mycket nöjda kunder som resultat av vårt arbete. Hur lyckas vi med detta? Jo, genom att alltid arbeta och utgå ifrån kundens visioner och mål. Detta tillsammans med vår breda kompetens och ett arbete som alltid kännetecknas av kvalitet leder till resultat som varar.

Lactor har funnits inom branschen länge och vår kundkrets liksom vår personal har stadigt vuxit vilket är ett tecken på att vi utför ett bra arbete. Vi är specialister på bland annat mureriarbeten och snickeriarbeten och detta är grundstenar i ett byggjobb, oavsett om det handlar om att bygga helt nytt eller om det är en tillbyggnad.

För tillfället arbetar vi främst för privatpersoner men stävar efter att i framtiden också arbeta mot kommuner och företag.

Vi ser inga uppdrag som omöjliga och ser fram emot att få göra din tillbyggnad på det sätt som du vill ha det. Din vision är vårt uppdrag! Kontakta oss gärna för att se hur vi kan göra ditt boende rymligare genom en tillbyggnad!